texas                               


                              Aanbieding Europese Folie 

                1,50 breed en variabele lengtes €6,50 m

      3,00 - 4,50 - 6,00 m x 30 m - dikte 1,50 mm €8,50 m²

                        Nergens goedkoper OP = OP!
Verpakkingen

Prijs

1

€12,50

5

€62,50

10

€125,00

20

€250,00

Powerflex coating


Powerflex Coating wordt vervaardigd op basis van uniek samen geselecteerde bitumen en synthetische latex (21%) vrij van oplosmiddelen, vulstoffen of weekmakers. Vandaar zijn blijvend elastische karakter en zijn hoge weerstand tegen atmosferische vervuiling, chemische aantasting en temperatuurschommelingen. Tengevolge van zijn relatie met de ondergrond (bitumen op bitumen) wordt er een optimale hechting verzekerd en wordt een hechte eenheid gecreëerd met de bestaande dakbedekking.


Voorbereiding

Zorg steeds voor een gezonde stof- en vetvrije ondergrond en werk altijd op droge zones, zodat blaasvorming wordt vermeden. Immers vocht dat ingesloten wordt door middel van zonnewarmte omgezet tot waterdamp, met blaasvorming als gevolg. Repareer gaten en scheuren met reparatiepasta. Verwijder alle mos, bladeren enz.


Aanbrengen

Alvorens met de werkzaamheden te starten, dient Powerflex Coating goed manueel of mechanisch (laag toerental) omgeroerd te worden. Werk als een vakman en breng steeds 2 gekruiste lagen aan met een kwast of vloerwisser met een tussentijd van ca. 24 à 36 uur. De regenbestendigheid wordt verkregen wanneer de aanvankelijke bruine kleur volledig zwart is geworden. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van het soort ondergrond, temperatuur, luchtvochtigheid,… In realiteit komt dat neer op 4 uur. Voor een extra ultraviolet  bescherming en een nog duurzamer resultaat kan onmiddellijk een beschermende laag leischilfers (anti-uv) gestrooid worden op de laatste nog natte laag.

Verpakking

Prijs

5 Liter

€40,00

10 Liter

€80,00

20 Liter

€160,00

De producten van TEXAS is een eigen productlijn van Multy EPDM Roofing Trade. Doordat wij inspraak hebben in de productie wordt de kwaliteit hoog gehouden. Deze productlijn is samen met een hoogwaardige amerikaanse fabrikant ontwikkeld. En door een eigen merk te hanteren betaalt u nooit voor het merk! Op dit moment bestaat de productlijn uit vier producten Whitecoat (witte EPDM coating), Coolseal (aluminium dakcoating), Powerflex coating (zeer sterke rubberdakcoating)Texas Epdm dakcoat wit - €9,50 p/l excl btw

Whitecoat is een isolerende EPDM rubberdak coating met keramische microcellen. Whitecoat is een witte, hittebestendige reflectie coating die zorgt voor de verlenging van de levensduur van uw dak. Door de reflecterende werking hoeft uw airco in de zomer minder hard te werken. Dit leid automatisch tot een lager engergieverbruik. *Voor grote dakvlakken gelieve offerte aan te vragen


Eco formule

Whitecoat houdt mos en algengroei tegen, zodat het regenwater helder blijft.


Aanbrengen

De Whitecoat dient in 2 lagen te worden aangebracht. De eerste laag verdunnen met water, vervolgens een tweede laag aanbrengen die u niet verdund. Aan te brengen met blokkwast of roller. Voor een optimaal resultaat


Verbruik

1 laags 150 gr per m²

2 laags 250 gr per m²

Texas Roofcoatings

Verpakkingen

Prijs

5

€57,50

10

€110,50

25

€287,50

Coolseal

Soepele half-vloeibare bitumineuze en aluminiumkleurige renovatiecoating voor bescherming en waterdichting van bitumineuze daken en goten. Vanwege zijn ingebouwde ultra-violet filter wordt de ondergrond extra beschermd tegen de negatieve invloeden van de UV-stralen en wordt de temperatuur op en onder he bestaande dak gevoelig verminderd. Het hersteld, dicht, voedt en onderhoudt het bestaande dakdichtingsmateriaal zodat vervroegde veroudering wordt tegen gegaan. Duurzame bescherming tegen corrosie van metalen constructies.


Aanbrengen

Ondergrond moet gezond, droog, stof- en vetvrij zijn. Blazen, barsten en scheuren herstellen met dak reparatiepasta. Indien van toepassing bij poreuze ondergronden, voorstrijken met een sneldrogende roofprimer. Cool Seal goed mengen voor en tijdens het gebruik. In 1 laag aan te brengen met de kwast. Handdroog na 2 uur en na 24 uur uitgehard bij een temperatuur van 20°C.


Verbruik

1 laags 150 gr per m²

2 laags 250 gr per m²

Prijzen excl. BTW tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden


Astridlaan 115 B1 , 3900 Pelt

Tel: 011/80 15 10 Fax: 011/81 90 09 Mobiel: 0032-(0)468115916

e-mail : info@roofingtrade.be

BTW-nummer: BE 0839.496.792

Belfius, IBAN: BE45 0688 9358 9689, BIC: GKCCBEBB